Om os

BAG OM MC TEKNIK HYPERPRO

Et garageprojekt med vokseværk

I 2006 opretter Jan Krohn firmaet MC Teknik Hyperpro og bliver officiel forhandler under Hyperproimportøren, så han har mulighed for at give andre motorcyklister en god oplevelse ved at køre på en motorcykel med Hyperpro affjedring. Rygtet om hans evner og grundighed har spredt sig og med en støt voksende kundekreds, så er den lille virksomhed blevet en fritidsforretning. Så hvad der startede som et "garage-projekt", med et ønske om komme det sidste stykke fra super til perfekt, er nu takket være gode kunder og den gode omtale blevet til virkelighed.


Er du på udkig efter en professionel til at rådgive, montere og servicere Hyperpro affjedring, så er du havnet det helt rigtige sted. Her er nemlig tale om et special MC-værksted for affjedring. Dog skal det tilføjes, at hvis vi ved montering af affjedring konstaterer fejl som f.eks en utæt forgaffel, nedslidte bremseklodser eller ødelagte lejer, så bliver det fortalt til kunderne, for vi kan selvfølgelig ikke sende nogen motorcyklist ud på en defekt MC. 


Baggrund

Som meget andet her i livet starter det med noget der ikke virker helt optimalt. I 2001 køber Jan en ældre motorcykel, hvor det efterfølgende viser sig at den originale bagdæmper var defekt. I sin søgen efter det optimale bliver han introduceret for Hyperpro i 2004. Efter at have vurderet sammenhængen mellem pris og kvalitet på forskellige affjedringsmærker ender det med, at motorcyklen får monteret en komplet Hyperpro bagdæmper og samtidig opgradering af forgaflen med nye Hyperpro fjedre. Det virker over al forventning og pludselig var tanken om at blive Hyperproforhandler ikke så langt væk.


Hyperpro kan som det eneste affjedringsfirma levere en progressiv erstatningsfjeder til den originale bagdæmper til rigtig mange MC modeller, så derfor vælger Jan at gå Hyperpro vejen, i samarbejde med Hyperpro importøren, Michael Graversen, Hyperpro Scandinavia i Holstebro.


Når det kommer til Hyperpro affjedring skal du ikke kun tage vores ord for at det virkervil vi hellere at du kigger lidt rundt på siden, kontakter os eller måske vigtigst af alt kig en tur forbi facebook siden, hvor du kan læse kundernes egne oplevelser. Vores erfaring er at kunderne ved hvad de taler om! Klik på Facebook billedet til højre og læs de gode anmeldelser. God fornøjelse og lad endelig høre fra dig, hvis du har spørgsmål.

MANDEN BAG DET HELE...


  • UDDANNET MASKINMESTER
  • UDPRÆGET FLAIR FOR TEKNIK
  • PASSIONERET MC-KØRER, BÅDE PÅ VEJ OG BANE (Trackdaykører)
  • OMHYGGELIG OG GRUNDIG OG STOPPER IKKE FØR TING VIRKER
  • SÆTTER PRIS PÅ KVALITET OG STÅR INDE FOR PRODUKTET
  • KAN HAVE TENDENS TIL AT BLIVE LIDT FOR TEKNISK - SÅ STOP HAM ENDELIG NÅR DET SKER :-)

MC Teknik Hyperpro v/ Jan Krohn

Hovedvejen 37, 3330 Gørløse

Mail: kontakt@mcteknikhyperpro.dk

Telefon efter kl. 16.00: +45 23 24 26 29