Mine kunder siger

MC Teknik Hyperpro v/ Jan Krohn

Hovedvejen 37, 3330 Gørløse

Mail: kontakt@mcteknikhyperpro.dk

Telefon efter kl. 16.00: +45 23 24 26 29

KUNDERNES EGNE ERFARINGER MED HYPERPRO - ET UDDRAG...

Hvad kunden siger om MC Teknik Hyperpro

Det sker ofte (og tak for det) at vi får respons fra tilfredse kunder. Herunder kan du læse nogle af de tilbagemeldinger vi får. Vi opdaterer løbende med nye kundekommentarer.Tilbagemelding fra Honda Blackbird ejer:


Hej Jan

Tak for sidst. Det var en fornøjelse at køre til Berlin, med nye dæmpere. Nu har jeg dog endnu ikke lagt den så langt ned i svingene, men når jeg bl.a lavede overhalinger, hvor der var rumleriller, kunne man knap mærke det. Kæresten havde også stor ros til affjedringen,når der var bump.


Arne
Tilbagemelding fra Honda Blackbird ejer:


Hej Jan

Tak skal du ha'!

Og tak for i går! Det var en fornøjelse at hænge ud i dit værksted, med dig, din fotograferende veninde og din kære vovse.


Havde en skøn tur hjem, og jo... jeg skal lige vænne mig til den nye fornemmelse. Cyklen er blevet en hel del mere dæmpet og fast end hvad jeg er vant til.


Men det føles godt og jeg glæder mig rigtig til at mærke effekten i sving, noget mere, og med kæresten og bagage bagpå.


Nu må vi se hvordan og hvorledes vi lige gør med Hyperpro-boksen med mine gamle fjedre og bagdæmper.

Kan godt være det fedeste for mig er at hente det på Cph Lufthavn her en af de næstkommende dage, hvis muligt?

Jeg overfører som aftalt inden for nogle få dage.


Vi snakkes/ses!


Med venlig hilsen

Jeppe
Tilbagemelding fra Kawasaki ER6F ejer:


Takker mine Hyperpro fjedre for en fantastisk landing efter at have påkørt en brosten i Slangerup i dag. De tog det flot. Blød landing efter en mindre flyvetur.


Mvh. Jeannie
Endnu en glad og yderst tilfreds kunde, Suzuki GSX 600 F


Skilte selv min maskine ad, satte forgafler og bagdæmper af hos Jan og de stod klar allerede næste dag

Fik et kombikit på og det er en som helt anden maskine, den er blevet meget mere retningsstabil i sving og ved hurtige svingskift højre/venstre - venstre/højre løfter den ikke enden som tidligere men holder sig nede og føles mere sikker.


Politiet syntes godt nok jeg kører for frisk ind i rundkørsler men det er da ikke min fejl de ikke kunne følge med rundt.  Jeg holdt jo bare hastigheden.


Stor tak til Jan Krohn for hjælpen
Tilbagemelding fra Kawasaki ER6F ejer:


Og endnu en glad og yderst tilfreds kunde, må indrømme at jeg rystede lidt på hovedet da jeg fik at vide at jeg skulle have hyperpro fjedre på min kawasaki, at det ville gøre en sådan forskel i affjedringen , havde jeg ikke drømt om .. Det er nu blevet en drøm at køre mc igen....Ryggen kan klare kørslen nu med fornøjelse, alle bump på vejen mærkes ikke mere, det skal absolut prøves kan ikke beskrives ....tusind tak til Jan Krohn og Knud Hansen for super arbejde ...


Mvh. Mona
Min Hyper-Pro bane Gixer  (Suzuki GSXR 750)


Affjedring By Jan Jan Krohn Mc teknik Hyper-Pro ...1000 tak for din top professionelle hjælp til montering og opsætning ...biken er knivskarp.


Tak for kage og tak for at du skaffede en anden bundskål til den fine Hyperpro bagdæmper du har sammensat til min bird..

Den opfører sig nu som ejeren ønsker...aggressivt med hurtig og kontrolleret respons og god feedback fra forhjulet.så nu kan jeg mulle diverse sports maskiner uden at den truer med at smide mig i grøften som den gjorde før opgraderingen ...det er som at få en ny mc.


Mvh. Kim
Tilbagemelding fra Ducati 600 Monster ejer:


Hej Jan.

Tak for snakken, den gav fint mening.

Jeg fik samlet gaflen i går uden problemer. Er lige kommet hjem efter årets første tur, og jeg er fuldt tilfreds. Det er en klar forbedring. Den dykker ikke så meget ved nedbremsning, og en generelt bedre vej kontakt. Før føltes gaflen mere som halv-slap elastik.

Så du ka sætte flueben ved endnu en tilfreds kunde.  Og pengene er sendt...


Morten.
Lige modtaget en mail fra en Honda Goldwing 1500 kunde:


Hej Jan !!

Tak for indbydelsen, kommer hvis ikke en ( Sporvogn ell. andet) kommer på tværs,

ang. betaling af fjedre, er beløbet indbtalt efter div. Test & Prøvekørsel, det må jeg sige, ( Pisset virker Sku ) de er Fanemer pengene værd !!


det bliver nok ikke den sidste GW. du skal behandle, !! ?? Sååååå, vi ses forh. snart igen.


m.v.h. Finn.
Seneste tilbagemelding fra endnu en tilfreds kunde


Hej Jan.


Som lovet en tilbagemelding på de nye fjedre.


Den rer helt fantastisk. Det er virkelig som en helt ny cykel. Jeg må indrømme at jeg skiftede nogle meget slidte dæk samtidig, men alt i alt er det en vild oplevelse. Den er blevet extremt styrervillig, næsten som om den har fået servo. Og så er det slut med at den dykker helt sammen ved hårde opbremsninger. Samtidig er kørestillingen forbedret - der er mindre vægt på hænderne når den ikke synker så meget fortil. Så kun plusser herfra


Jeg håber du havde en god tur på knutten - vejret så ud til at blive lidt bedre end ventet.


Hilsen Carsten, CBR1000F